Levering


24 uurs service

De makkelijkste manier van betalen via internet in Nederland is iDeal. Tijdens het bestelproces handel je de betaling via je eigen bank af. Betalen via iDeal is snel, simpel en veilig. Je order wordt door ons direct in behandeling genomen. Herbawebwinkel.nl rekent voor deze betaalmethode geen kosten.

 

Verzending via GLS

De pakketten van Herbawebwinkel.nl worden normaal gesproken verzonden door GLS, maar we maken zonodig ook gebruik van andere Pakketbezorgers zoals Post NL, TNT, DPD enz. GLS is een snelle en betrouwbare dienstverlener die in heel europa actief is. Gerealiseerd door 12.000 medewerkers die door heel Europa jaarlijks meer dan 311 miljoen pakketten vervoeren en op tijd bij uw klanten bezorgen.

Pakketten kunnen op maandag t/m vrijdag worden bezorgt.

 

Uw pakket volgen via Track & Trace

Zodra wij uw pakket hebben verzonden sturen wij u een e-mail met een bevestiging en een link. Via deze link kunt u zelf uw pakket volgen en eventuele aanpassingen doen in de bezorging.

 

Discrete verpakking en handtekening voor ontvangst

Onze pakketten worden ALTIJD in een discrete verpakking verzonden. Geen grote reclame of opvallende logo`s op de dozen. Voor uw en onze zekerheid dient u te tekenen voor ontvangst van uw pakket. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket vaak bij de buren aangeboden en krijgt u hiervan een kennisgeving in uw brievenbus.

 

Overdag niet thuis?

Bent u overdag zelden of nooit thuis? Geen probleem! Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u een e-mail van ons over uw verzending. U kunt dan op de website van GLS zelf aangeven dat u het pakket bij een afhaalpunt wil laten bezorgen.Uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur
Mark Bruin