30 dagen niet goed, geld terug garantie


De Herbalife 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Voor alle producten geldt de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hiermee overtreffen we ruimschoots de door het Burgerlijk wetboek voorgeschreven mogelijkheid om de koopovereenkomst binnen 7 dagen te ontbinden en we overtreffen hiermee ook zogenaamde afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u het product ongebruikt kunt retourneren. Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken dient u binnen 30 dagen na ontvangstdatum zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de producten.

 

Niet-goed-geld-terug procedure

De Herbalife producten die u vergoed wilt zien moet u voor eigen rekening terugsturen anders kunnen wij deze niet vergoeden. U kunt ervoor kiezen om de producten in dat geval verzekerd terug te sturen, zodat u altijd kunt aantonen dat de producten ook daadwerkelijk zijn verzonden.

Om uw retour te melden en daarmee uw aankoopbedrag en eventueel betaalde heen-verzendkosten terug te krijgen dient u een zogenaamd retourformulier in te vullen en te ondertekenen, deze kunt u opvragen via info@herbawebwinkel.nl. U kunt het ingevulde en ondertekende formulier daarna bij de verzending bijsluiten.

Uw aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde heen-verzendkosten, zal binnen 10 dagen na ontvangst van het retourformulier + de geretourneerde producten worden terug betaalt via hetzelfde betaalmiddel als u heeft gebruikt of na overleg met u op uw bank- of girorekening worden bijgeschreven. De terug betaling is kosteloos.

 

Vragen, klachten of opmerkingen

U kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken op werkdagen van 10:00 tot 16:00 onder telefoonnummer 0570-627797. Ook kunt u ons 24 uur per dag een vraag stellen via ons info@herbawebwinkel.nl. In het geval u vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen uw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International (Netherlands) B.V. worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij u zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.Uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur
Mark Bruin